Novetats

 • REUNIONS GENERALS DE FAMÍLIES

  Per la present, els tutors i tutores convoquen a les famílies d'alumnes a una reunió general, que tindrà lloc a l’aula de cada grup, en el següent horari:

  • cicle infantil (3, 4 i 5 anys) DILLUNS 21 d’octubre, a les 17 hores
  • cicle inicial (1r, 2n i 3r) DIMARTS 22 d’octubre, a les 17 hores
  • cicle superior (4t, 5è i 6è) DIMECRES 23 d’octubre, a les 17 hores.

  Per un correcte desenvolupament de la reunió, pregam no dugueu els vostres fills al centre educatiu, ja que no hi haurà cap mestre de guàrdia per fer-se’n càrrec. Moltes gràcies.

  Publicat a les 16 d’oct. 2019, 4:20 per Eva Quirós Menéndez
 • Calendari inici curs 2019 - 2020
  Preparats per al nou curs? Els i les mestres, ja ho estam!!!
  El calendari de l'inici serà:
  • dilluns 9 setembre, 13:00 hores: reunió general famílies a partir de 4 anys, presentació mestres-tutors i resta de mestres, al pati de primària.
  • dimecres 11 setembre, de 10:00 a 12:00 hores: inici de les classes per a l'alumnat de 4 i 5 anys.
  • dimecres 11 setembre, 9:00 hores: inici classes per a l'alumnat de primària; hi haurà servei de transport, menjador escolar i escola matinera.
  • dimecres 11 a dimarts 17: període d'adaptació per als infants de 3 anys, segons el calendari repartit pels Mestres en les entrevistes individuals.
  Publicat a les 3 de set. 2019, 3:29 per Eva Quirós Menéndez
 • Llistat de llibres de text i material escolar

  Publicat a les 8 de jul. 2019, 11:00 per Eva Quirós Menéndez
 • fotos i vídeos al centre escolar

  Les fotos dels alumnes són una dada de caràcter personal i com a tal ha d'estar regida per la normativa de protecció de dades.

  Quan la gravació de les imatges es produeix dins el centre amb finalitat educativa (treballs escolars i/o avaluacions), els mestres estem legitimats a fer-ho sense necessitat del consentiment de les famílies d'alumnes. 
  Quan les gravacions es corresponen a esdeveniments amb la finalitat de difondre-les en la pàgina web, en els edublocs o en la revista de l'escola, sí és necessari el consentiment familiar, que signeu en el moment de formalitzar la matrícula.


  En el cas de les fotografies i gravacions que feu les famílies quan participau en les activitats i festes escolars, heu de saber que el seu ús és EXCLUSIVAMENT PERSONAL, FAMILIAR i d'AMISTAT. AQUESTES GRAVACIONS I/O FOTOS NO HAN DE SER PUBLICADES EN INTERNET EN OBERT (xarxes socials com whatsapp, instagram, facebook,...) a no ser que es conti amb el consentiment exprés de les famílies de tots els infants que hi apareixen.
  Publicat a les 19 de juny 2019, 3:21 per Eva Quirós Menéndez
S''estan mostrant les entrades 1 - 4 de 91. Mostra'n més »


Contacte


 
     971 341 629
     628 363 479
ceipesvedra@educaib.eu Accés famílies al GestIBPer ajudar-nos a millorar, us convidam a realitzar els vostres SUGERIMENTS, QUEIXES, RECLAMACIONS I FELICITACIONS descarregant aquest senzill formulari i lliurant-lo a la secretaria de l'escola. Gràcies!


https://siteshttp://calendari.ceipesvedra.com

 
http://documents.ceipesvedra.com

 

 
http://correu.ceipesvedra.com
  
  My School Rocks