Novetats‎ > ‎

CALENDARI FINAL DE CURS

19 de maig 2017, 4:05 publicada per Eva Quirós Menéndez

ADHESIÓ BANC DE LLIBRES i COMPRA DE MATERIAL ESCOLAR:  Pròximament us enviarem informació per a l’adhesió al banc de llibres per al curs 2017-2018.

L’AMPA també oferirà al centre el servei de reserva i compra del material escolar necessari per al proper curs, i la reserva dels llibres de text d’educació Infantil.

 

ENTREVISTES TUTORIALS I ENTREGA DE NOTES: L’entrega dels informes d’avaluació per  a les famílies es realitzarà el DIMECRES 21, de 15 a 18 hores. El tutor o la tutora us convocarà a una entrevista personal mitjançant l’agenda del vostre fill o de la vostra filla.

Recordau revisar el penjador amb els objectes perduts, per recuperar les vostres coses. Els que no siguin retirats, serán donats a una ONG.

 

FESTA DE PROMOCIÓ (5 anys i 6è): Celebrarem una petita festa de promoció per a les famílies de l’alumnat que acaba el cicle d’Infantil (divendres 16, a les 12:30 hores).

Pel que fa a la festa de graduació dels alumnes de de primària, la celebrarem el divendres 23 de juny, a les 17:30 hores, a Can Jeroni (Sant Josep).

 

FESTA FINAL DE CURS: Dijous 22 de juny realitzarem el “Festival Final de curs”. Les famílies podeu venir a veure els vostres fills/filles a les 9:30 hores. Recordeu que l’entrada al Centre serà des de la porta del pati de Primària per accedir a les grades.  

En acabar el festival, els alumnes tornaran, com sempre, a la seva aula. Si alguna família vol retirar el seu fill/la seva filla, avisarà al tutor a l’aula.

Hi haurà servei de transport escolar a les 14 hores, de menjador escolar i escola tardana.

 

FINALITZACIÓ DE LES CLASSES: El curs escolar finalitza el dijous 22 de juny.

 

INICI DE CURS 2017-2018: El curs escolar comença el dia 13 de setembre de 2017.

 

Comments