Novetats‎ > ‎

CIRCULAR FINAL DE 2n TRIMESTRE

22 de març 2018, 5:29 publicada per Eva Quirós Menéndez

LLIURAMENT D’INFORMES D’AVALUACIÓ

Les entrevistes personals per a l’entrega dels informes d’avaluació seran DIMARTS 27 de març, a la tarda. Si no podeu acudir a la cita que us hem donat, avisau al tutor o tutora per concertar una altra entrevista.

 

REUNIÓ GENERAL PREPARACIÓ SETMANA CULTURAL

La setmana del 24 al 27 d’abril celebrarem una setmana sobre la cultura eivissenca. Els i les alumnes participaran en tallers integrals que versaran sobre diversos aspectes de la cultura tradicional eivissenca. A més, comptarem amb la presència d’artesans, monitors especialitzats i experts etnogràfics que donaran als vostres fills una formació més propera.

Per aquest motiu la direcció del Centre us convoca a una REUNIÓ GENERAL DE FAMÍLIES, dimarts 27 de març, a les 17 hores en el menjador de l’escola. En aquesta trobada haurem de concretar:

-       pares i mares que poden participar activament en el desenvolupament dels tallers,

-       pares, mares, güelus o güeles que poden explicar-nos aspectes més concrets de la cultura eivissenca: pesca, remeis casolans, artesania, instruments musicals...

-       objectes que les famílies ens podeu cedir per a fer exposicions: vestits pagesos, eines del camp, estris de pesca tradicional, utensilis de cuina, ...

 

SANT JORDI

El DILLUNS 23 d’abril celebrarem el Dia de Sant Jordi, amb l’objectiu d’apropar als nostres alumnes al món dels llibres. Per això, un any més us convidam a realitzar aquesta activitat durant les vacances:

EL LECTOR INVISIBLE: La intenció de tot escriptor és tenir almenys un lector amb el qual compartir els seus sentiments, les seves idees, les seves històries…

Això és el que tornarem a fer enguany: Cada alumne elaborarà un llibre (un conte, un còmic, un relat,…) a casa, amb l’ajuda de la seva família. El llibre serà un regal per al seu “lector (amic) invisible”, que es sortejarà a classe entre els companys.

Us animam a posar a treballar la vostra creativitat, i elaborar contes tan polits com els del curs passat.

Els llibres hauran d’estar al centre pel divendres 13 d’abril, per tal de fer l’exposició.

 

VACANCES DE SETMANA SANTA

El període vacacional marcat per Conselleria d’Educació va des del 29 de març al 8 d’abril, ambdós inclosos.  

Comments