Novetats‎ > ‎

conferència per a les famílies: COM CREAR L'HÀBIT LECTOR DES DE CASA

20 de març 2018, 5:04 publicada per Eva Quirós Menéndez

L’equip del programa municipal de Suport Educatiu de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia hem organitzat una conferència per a pares i mares d’alumnes del programa: com crear l’hàbit de la lectura des de casa.

Tots els experts coincideixen en la importància de la lectura de cara al rendiment educatiu i l’èxit escolar dels alumnes. La lectura és la base sobre la qual es construeix tot l’edifici de coneixements que necessitam aprendre les persones. Si no sabem llegir correctament, si no entenem el que llegim, no ens és possible aprendre.

D’altra banda, la lectura és font de plaer, de descoberta d’altres realitats i d’altres mons, motor del desenvolupament de la creativitat i la imaginació.

Per la importància que té la lectura en la nostra formació com a persones i pel rellevant paper que pensam que pot jugar la família en el foment de l’hàbit de llegir entre els nostres alumnes, hem organitzat aquesta xerrada-col·loqui impartida per Naika Yern, pedagoga i persona amb molta experiència en programes de reforç educatiu.

Mentre dura la xerrada, els altres mestres guardaran els vostres fills/filles.

Lloc: CEIP Es Vedrà                                    

Dia i hora: 21 de març a les 17h.                 

Comments