Novetats‎ > ‎

Escola Tardana

30 d’abr. 2017, 5:04 publicada per Eva Quirós Menéndez

Per donar resposta a les necessitats manifestades per algunes famílies (ara que comença la temporada), la direcció del centre ha fet gestions per poder oferir un nou servei de guàrdia dels infants fins a les 17 hores, l’ESCOLA TARDANA.

Aquest servei començarà el dia 2 de maig.

 Una monitora de temps lliure realitzarà activitats plàstiques amb els infants que es quedin després del servei de menjador. El preu de l’activitat serà de 22 € mensuals per a alumnes fixos, i 2,50 € diaris per als alumnes esporàdics.

 

Les normes d’aquest servei d’ESCOLA TARDANA són:

  • El taller es desenvoluparà cada dia (de dilluns a divendres) en acabar-se el servei de menjador escolar, de 16 a 17 hores.
  • Les famílies podreu apuntar als vostres fills/filles a la secretaria del centre, en el moment d’apuntar-lo al menjador.
  • Els alumnes realitzaran amb la monitora activitats d’esplai i / o d’estudi en la zona de menjador escolar.
  • Per tractar-se d’una activitat escolar, els alumnes respectaran les normes de convivència del Centre; el seu incompliment suposarà la possibilitat de perdre el dret a participar en el servei.
  • Les famílies recollireu als infants a les 17:00 a la porta principal de l’escola.

 

 Els infants que, passades les 16 hores quan acaba el servei de menjador oferit pel Càtering s’Olivera, passaran automàticament a estar baix la custòdia de la monitora d’aquest nou servei d’ESCOLA TARDANA.

Comments