Novetats‎ > ‎

fotos i vídeos al centre escolar

19 de juny 2019, 3:21 publicada per Eva Quirós Menéndez

Les fotos dels alumnes són una dada de caràcter personal i com a tal ha d'estar regida per la normativa de protecció de dades.

Quan la gravació de les imatges es produeix dins el centre amb finalitat educativa (treballs escolars i/o avaluacions), els mestres estem legitimats a fer-ho sense necessitat del consentiment de les famílies d'alumnes. 
Quan les gravacions es corresponen a esdeveniments amb la finalitat de difondre-les en la pàgina web, en els edublocs o en la revista de l'escola, sí és necessari el consentiment familiar, que signeu en el moment de formalitzar la matrícula.


En el cas de les fotografies i gravacions que feu les famílies quan participau en les activitats i festes escolars, heu de saber que el seu ús és EXCLUSIVAMENT PERSONAL, FAMILIAR i d'AMISTAT. AQUESTES GRAVACIONS I/O FOTOS NO HAN DE SER PUBLICADES EN INTERNET EN OBERT (xarxes socials com whatsapp, instagram, facebook,...) a no ser que es conti amb el consentiment exprés de les famílies de tots els infants que hi apareixen.
Comments