Novetats‎ > ‎

NOU HORARI ENTRADES I SORTIDES

10 de set. 2020, 10:49 publicada per Eva Quirós Menéndez   [ actualitzat el 17 de set. 2020, 2:44 ]

Avui conclou la primera setmana d’aquest nou curs. Hem dedicat aquests dies a conèixer i adaptar-nos a les noves normes, seguint les indicacions de les Conselleries de Salut i Educació, per fer de l’escola un lloc el més segur possible.
I us hem de dir que teniu uns fills i unes filles magnífics: han entès la situació i estan complint les normes d’una manera admirable. Enhorabona!

 

D’altra banda, hem detectat problemes a l’entrada i a la sortida. Estem gestionant amb la Policia Municipal i l’Ajuntament de Sant Josep una solució per regular la circulació i facilitar-vos el trànsit. Mentrestant, hem decidit fer aquestes modificacions que entraran en vigor demà 17 de setembre:

 

  1. ENTRADA ALUMNES PRIMÀRIA ACOMPANYATS PER LES FAMÍLIES. Per facilitar-vos l’accés al centre i evitar aglomeracions, l’alumnat de 1r, 2n i 3r entraran de 8:55 a 9:05; els i les alumnes de 4t, 5è i 6è de 9:05 a 9:15. Els infants entraran tots sols al centre i accediran directament a la seva aula, on els està esperant el mestre tutor. A les 9:15 es tancarà la porta.
  2. SORTIDA ALUMNES PRIMARIA ACOMPANYATS PER LES FAMÍLIES. Els i les alumnes de 1r, 2n i 3r sortiran a les 13:45; els i les alumnes de 4t, 5è i 6è sortiran a les 13:55.
  3. L’horari d’INFANTIL és:

-          3 anys: entrada 9:15, sortida 13:45

-          4 anys: entrada 9:10, sortida 13:50

-          5 anys: entrada 9:05, sortida 13:55

-          Grups mixt: entrada 9:15, sortida 14:00.

 

Us pregam que RESPECTEU L’HORARI. Establim horari esglaonat per facilitar l’aparcament a tothom. Si, per exemple, el vostre fill ha d’entrar a les 8:55, veniu a aquesta hora (tampoc abans) i marxeu ràpid, per deixar el lloc lliure per aparcar a una família que hagi d’entrar a les 9:10. Si tots respectem l’horari, tots tindrem lloc per aparcar.

 

Aprofitant per recordar-vos:

  1. Heu de prendre la temperatura a casa cada dia i si l’infant té 37,5º no ha de venir al centre. Tampoc ha de venir si presenta símptomes compatibles amb la COVID. Sanitat ha habilitat un telèfon per a les consultes familiars: 900 700 222 al que heu de cridar en aquests casos.
  2. En una situació de pandèmia, és important cuidar la salut de la resta, perquè només cuidant a la resta ens podem cuidar a nosaltres mateixos. Per això us pregam que respecteu la DISTÀNCIA DE SEGURETAT tant bé com ho fan els vostres fills i filles. Quan vingueu a deixar o recollir els vostres infants, NO TAPONEU la porta d’entrada. Els mestres estem dins el recinte, ja pendents dels infants.
  3. Per a qualsevol comunicació, utilitzeu el correu electrònic. A la pàgina web de l’escola trobareu els correus electrònics dels mestres.

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Si tots fem bé allò que ens toca, tot serà més fàcil.

 

Salut i força!

 


Comments