Novetats‎ > ‎

Informacions final de crs

5 de juny 2018, 8:54 publicada per Eva Quirós Menéndez

INFORMACIONS FINAL DE CURS

ADHESIÓ BANC DE LLIBRES i COMPRA DE MATERIAL ESCOLAR:  La pròxima setmana us enviarem informació detallada per a l’adhesió al banc de llibres per al curs 2018-2019.

L’AMPA també oferirà al centre el servei de reserva i compra del material escolar de primària necessari per al proper curs, i la reserva dels llibres de text d’educació Infantil.

 

ENQUESTES DE SATISFACCIÓ: Moltes gràcies per les vostres respostes, la confiança i l’avaluació positiva. A la pàgina web publicarem el buidatge de les enquestes.

 

ENTREVISTES TUTORIALS I ENTREGA DE NOTES: L’entrega dels informes d’avaluació a les famílies es realitzarà el DIMARTS 26, de 8 a 12 hores. El tutor o la tutora us convocarà a una entrevista personal mitjançant l’agenda de l’infant. Si no podeu acudir a la cita, avisau al tutor@ per concertar una altra entrevista.

Recordau revisar el penjador amb els objectes perduts, per recuperar les vostres coses. Els que no siguin retirats, serán donats a una ONG.

 

FESTA DE PROMOCIÓ (5 anys i 6è): Celebrarem una petita festa de promoció per a les famílies de l’alumnat que acaba el cicle d’Infantil (divendres 15, a les 9:30 hores).

Pel que fa a la festa de graduació dels alumnes de de primària, la celebrarem el divendres 22 de juny, a les 17:00 hores, a Can Jeroni (Sant Josep).

 

FESTA FINAL DE CURS: Dijous 22 de juny realitzarem el “Festival Final de curs”. Les famílies podeu venir a veure els vostres infants a les 9:30 hores. Recordeu que l’entrada al Centre serà des de la porta del pati de Primària per accedir a les grades. 

En acabar el festival, els alumnes tornaran a la seva aula per continuar la jornada. Si alguna família necessita retirar el seu infant, avisarà al tutor a l’aula.

Hi haurà servei de transport escolar a les 14 hores i de menjador escolar fins a les 16 h.

 

FINALITZACIÓ DE LES CLASSES: El curs escolar finalitza el divendres 22 de juny.

 

INICI DE CURS 2018-2019: El curs escolar comença el dia 12 de setembre de 2018. 

Comments