Novetats‎ > ‎

Informacions final de trimestre

8 d’abr. 2017, 15:22 publicada per Eva Quirós Menéndez

LLIURAMENT D’INFORMES D’AVALUACIÓ

Les entrevistes personals per a l’entrega dels informes d’avaluació seran DILLUNS 10 de març, a la tarda. Si no podeu acudir a la cita que us hem donat, avisau al tutor o tutora per concertar una altra entrevista.

Us convidam a visitar l’exposició dels llibres elaborats pels infants, exposats pels passadissos del centre. Us sorprendrà la creativitat de les obres !

 

ROBA PERDUDA

Recordau recollir la roba perduda que tenim a Consergeria. El dimecres 12 d’abril se donarà a Càrites la roba que s’hagi quedat a l’escola.

 

SANT JORDI

El DIMECRES 12 d’abril celebrarem el Dia de Sant Jordi, amb l’objectiu d’apropar als nostres alumnes al món dels llibres.

Aprofitant la celebració del centenari del naixement de Gloria Fuertes, realitzarem tallers internivell per apropar-nos a la seva obra.

Els alumnes hauran de portar l’esmorzar i aigua en una motxilla petita. Per a les activitats plàstiques, aconsellam dur roba que no us importi que s’embruti de pintura.

També, com cada any, posarem una parada de llibres:

·        Els alumnes de primària podran adquirir llibres (1 €, 3 € o 5 €).

·        Les famílies dels infants d’infantil  podreu visitar la paradeta i comprar els llibres a partir de les 14 hores.

 

VACANCES DE SETMANA SANTA

El període vacacional marcat per Conselleria d’Educació va des del 13 al 23 d’abril, ambdós inclosos.  

Comments