Novetats‎ > ‎

Material escolar (educació infantil)

17 de juny 2020, 4:09 publicada per Eva Quirós Menéndez

El Consell Escolar estableix una quota anual en concepte de material i activitats escolars, que les famílies heu de pagar, com cada any.

Amb aquesta quota, el centre adquireix tot el material escolar necessari perquè els/les alumnes puguin treballar a l’aula (pintures, llapis, agenda, cartolines, fotocòpies, ....) així com altres activitats escolars.

 

Conscients de la situació de crisi social que ens ha tocat viure, la direcció del centre, amb el recolzament del nostre Claustre i Consell Escolar, ha decidit per al curs vinent:

 

-      Limitar el material d’ús comú. Per això, i d'acord amb les normes de seguretat sanitària, cada alumne disposarà al centre del seu propi material que es quedarà a l’aula.

-      Eliminar els llibres de text d’anglès

-      Ajustar l’aportació de les famílies, de 50€ a 30 € per alumne

-      Ampliar el termini per fer el pagament

 

El pagament es realitzarà directament al compte de l’escola, d’una de les següents maneres:


ü  a qualsevol caixer de les oficines de CaixaBanc, amb aquest codi de barres:IMPORTE: 30 €

     REMITENTE: Nom i llinatges de l’alumne/a, no de la persona que fa l’ingrés.

 

  ü  si sou clients de CaixaBank, també ho podreu fer mitjançant la  Línia Oberta, utilitzant el NÚMERO del codi de barres: 90999210029990565813

ü o mitjançant transferència bancària INDICANT NOM I LLINATGES ALUMNE al número de compte ES12 2100 1405 5102 0004 4723El termini per fer l’adhesió serà fins el 15 de setembre.


Per a qualsevol dificultat, incidència o dubte, adreceu-vos a l’equip directiu: ceipesvedra@educaib.eu

Comments