Novetats‎ > ‎

NOTA INFORMATIVA 13/03/2020

13 de març 2020, 5:28 publicada per Eva Quirós Menéndez   [ actualitzat el 14 de març 2020, 9:49 ]

Estimades famílies,

El Govern de les Illes Balears, seguint les recomanacions del Govern central, ha determinat  suprimir les classes presencials a partir del pròxim dilluns dia 16 de març, i durant dues setmanes.

Queden també suspeses les activitats extraescolars i els serveis d’escola matinera, menjador i transport escolar.

No es tracta d’un període no lectiu, no són vacances. Els mestres hauran de fer feina de manera presencial a les escoles, dissenyaran activitats de repàs i suport de totes les matèries que els infants hauran de realitzar a casa i es farà un seguiment de les tasques. Totes les activitats seran avaluades, per això hauran de dur-se fetes a la tornada i es tindran en compte de cara a la tercera avaluació.

Davant aquest fet, procedim a explicar les mesures que es prendran des del centre:

·         Les tasques seran planificades pels mestres de manera proporcionada. Cada DILLUNS, DIMECRES i DIVENDRES, a les 10 hores, els mestres publicaran als blocs (www.ceipesvedra.com) els materials necessaris per realitzar les tasques corresponents des de casa.

·         Avui divendres es lliura dossier amb activitats que els infants hauran d’anar fent aquests dies seguint les indicacions que els mestres posaran a cada blog; si no el teniu, podeu passar per consergeria el dilluns 16 de març, de 8 a 14 h. Heu d’assegurar-vos que els infants tenen el material escolar necessari per fer les tasques..

·         Els mestres faran seguiment i resoldran totes els vostres dubtes mitjançant el correu electrònic que hem creat per a cada nivell. Els mestres no atendran les cridades telefòniques, per evitar col·lapsar la línia. Us demanem que, en l'ASSUMPTE dels email, especifiqueu el nom de l’alumne i la classe a la qual pertany  perquè vos puguem respondre de manera més personalitzada. Els email són els següents:

3anys@ceipesvedra.com

4anys@ceipesvedra.com

5anys@ceipesvedra.com

primer@ceipesvedra.com

segon@ceipesvedra.com

tercer@ceipesvedra.com

quart@ceipesvedra.com

cinque@ceipesvedra.com

sise@ceipesvedra.com

·         Anirem actualitzant la informació general en la pàgina web de l’escola i en el GestIB, la plataforma oficial de la Conselleria d’Educació, per aquest motiu és molt important que totes les famílies estigueu donades d’alta. Pels que encara no ho heu fet, avui us enviam amb els infants el formulari que heu d’omplir, fer una foto i enviar-la per whatsapp al telèfon 628 36 34 79.

 

Pel que fa a l’estada dels infants a casa durant aquests dies, us  volem fer aquestes recomanacions:

·         Els infants han de mantenir les rutines diàries, respectant l’hora d’aixecar-se, de menjar i d’anar a dormir.

·         Heu d’establir l’horari per fer les tasques escolars i respectar les indicacions que els mestres aniran donant pels blocs (no fer totes les activitats un dia!).

·         Limitar el temps d’exposició a les pantalles (televisió, videoconsoles, ordinador) i mantenir moments d’oci “desconnectats”.

·         En reprendre les classes presencials, les famílies heu de responsabilitzar-vos de què els infants portin les feines fetes, per poder ser avaluades pels mestres.

·         Donar un missatge positiu a la situació: el més important que tenim és la salut i ens hem de protegir. Estar sans és més important que l’escola, que la feina, que les excursions,... Aprofitar per fer-nos conscients de la importància de la prevenció (us adjuntam cartell sobre la neteja de les mans).

 

Siguem responsables amb tot el que està passant i esperem que tot vagi bé i puguem veure'ns aviat.

Salut per a tothom!

La direcció del CEIP Es Vedrà. Sant Agustí, 13 de març de 2020.

Comments