Novetats‎ > ‎

NOTA INFORMATIVA FINAL DE TRIMESTRE

5 de des. 2019, 2:03 publicada per Eva Quirós Menéndez

CAMPANYA SOLIDÀRIA

Com cada curs, us convidam a participar en la campanya solidària de CÀRITES RECOLLIDA D’ALIMENTS dolços i típics d’aquestes dates, pensant especialment en els nens: torrons, mantegades, galetes, xocolates ... Podeu deixar les vostres donacions al nostre trenet solidari al hall de centre fins al 15 de desembre.

 

LLIURAMENT D’INFORMES D’AVALUACIÓ

Cada tutor/a us citarà a una entrevista personal per a l’entrega dels informes d’avaluació, DIJOUS 19 de desembre a la tarda.

Abans d’aquesta data no es lliurarà cap informe. Si no podeu acudir a la cita, avisau al tutor/a per concertar una entrevista al gener.

Aprofiteu per revisar les peces de roba oblidades durant el trimestre.

 

FESTA DE NADAL AL POBLE DE SANT AGUSTÍ

El Ajuntament de Sant Josep organitza una festa de Nadal al poble, el dia 18 de desembre a la tarda. Els alumnes de 5è realitzaran una actuación i els alumnes de 6è realitzaran activitats per recaptar sous pels seu viatge d’estudis.

 

CONCERT DE NADAL

Celebrarem el concert de Nadal el pròxim DIVENDRES 20, a les 11:00 hores, al pati de l’escola. Els i les alumnes interpretaran les nadales que estan preparant amb els seus mestres. Ens agradaria que els alumnes portessin calçons vaquers i prenda superior d’aquests colors:

-      3 anys, 1r i 2n: blau

-      4 anys, 3r i 4t: vermell

-      5 anys, 5è i 6è: blanc.

Com sempre, les famílies esteu convidades a gaudir del concert. A partir de les 10:30, podeu venir a esmorzar amb les famílies dels alumnes de 6è i col·laborar amb al seu viatge final d’etapa.

 

VACANCES DE NADAL

El període de vacacions va des del 21 de desembre de 2019 al 7 de gener de 2020, ambdós inclosos.

Ens veiem de nou el 8 de gener! Bones festes!

Comments