Serveis‎ > ‎

Menjador Escolar


GESTIÓ DEL SERVEI

La empresa Càtering S'Olivera SL gestiona el desenvolupament d’aquest servei. 
Per a la inscripció, el pagament i l’aclariment de qualsevol dubte, haureu d’adreçar-vos a la web de l'empresa. 

Adjuntam a peu de pàgina documents per facilitar la inscripció.

http://cateringsolivera.es/ca/inici/

NORMES DEL MENJADOR ESCOLAR

-   Els monitors del menjador recolliran als alumnes i els acompanyaran al menjador; l’alumnat estarà sota la seva custòdia fins al final de l’activitat. En acabar de dinar els alumnes realitzaran amb els monitors activitats d’esplai i /o d’estudi en les dependències escolars.

-   Per tractar-se d’una activitat escolar, els alumnes respectaran les normes de convivència del Centre; el seu incompliment suposarà la possibilitat de perdre el dret a participar en el servei.

-   El no pagament del servei dins els terminis establerts podrà suposar la pèrdua del dret temporal o definitiu a utilitzar el menjador escolar.

-   El servei de transport escolar no s’adequa a l’horari de menjador, per aquest motiu les famílies hauran de passar pel centre a recollir els seus fills/ les seves filles, a partir de les 15:30 hores.

-   Els usuaris fixos deixaran al centre una bossa d’higiene amb un got de plàstic dur, un raspall i pasta de dents, marcat amb el seu nom.

-   Cada mes es repartirà als alumnes fixos un full amb els menús mensuals. Aquesta informació es publicarà també a l'app de l'empresa del càtering.

-   En cas de presentar qualsevol al·lèrgia, heu de presentar-ne un certificat mèdic. Es contemplen les dietes especials per motius culturals, i també dietes blanes en casos puntuals, previ avís.

-   A les 16 hores s’acaba el servei de menjador i tota la responsabilitat dels monitors.


Ċ
Eva Quirós Menéndez,
10 de set. 2018, 11:18
Ċ
Eva Quirós Menéndez,
10 de set. 2018, 11:19
Ċ
Eva Quirós Menéndez,
10 de set. 2018, 11:19