Serveis‎ > ‎

Programa reutilització llibres de text i material escolar

El CEIP Es Vedrà impulsa un projecte d’intercanvi i reutilització de llibres de text i material escolar per als alumnes d'Educació Primària, promogut per la Conselleria d'Educació i recolzat per l’Ajuntament de Sant Josep.

El projecte es sustensa en valors de sostenibilitat (Reutilització, Reducció i Reciclatge), educatius (ús adequat de materials comuns, socialització…) i ciutadans (solidaritat, col·laboració…). 

Aquest permet que els alumnes facin servir els llibres que el curs anterior havien fet servir els seus companys. D'aquesta manera les famílies aconsegueixen un estalvi econòmic significatiu i no es malbaraten llibres que encara estan en bones condicions d'ús. 

El programa de reutilització de llibres de text i material consisteix en la creació d'un fons de llibres i material didàctic, de titularitat de l'escola, que es nodreix de:

  • les aportacions econòmiques de les famílies (el Consell Escolar, cada any, aprova la quota a pagar);
  • les aportacions de la Conselleria d'Educació; i
  • les ajudes de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, amb una subvenció de 8.540,00 € per al present curs escolar 2021-2022.  

Per als alumnes d'Educació Infantil, el Consell Escolar estableix una aportació anual per a les famílies, per a la realització d’activitats escolars diverses i material didàctic.