Tràmits‎ > ‎

La plataforma Google Classroom


GOOGLE CLASSROOM

 

Per què optam per Google Classromm?  

  • Google Classroom és una plataforma segura, dins el nostre domini, amb la qual els mestres es podrà comunicar fàcilment amb els alumnes, portar un seguiment del treball i col·laborar millor.

  • Hi haurà una aula virtual per a cada grup, i serà el centre de control per a totes les tasques de classe. Els mestres podran assignar tasques, enviar comentaris i veure tota la informació. Tot això a l’instant, sense documents en paper i molt fàcilment.

  • Els alumnes podran accedir fàcilment a l’aula virtual amb un enllaç permanent a cada edubloc. Allí podrà trobar qualsevol document compartit, lliurar tasques…

 

 

Quin és el requisit per poder entrar en l’aula virtual?

Cada alumne ha de tenir un compte de correu electrònic propi (no del pare o de la mare), de gmail que enviarà al mestre per correu abans del dijous 30 d’abril.


Quan estarà operativa l’aula virtual?

Segons aneu enviant els correus, el mestre tutor incorporarà al vostre fill en l’aula.

A partir del 4 de maig, els mestres ja publicaran tasques que els alumnes hauran de realitzar a través de l’aula Google Classroom. Primer començarem amb tasques per conèixer l’entorn virtual, per anar cada cop realitzant ja més tasques.

Com puc crear un compte de correu electrònic?

Si encara no el té, haureu d’obrir un compte de correu de @gmail.com per al vostre fill o la vostra filla. Aneu a la pàgina Gmail i cliqueu “Crea una nueva cuenta”.

Recomenam que el mail sigui l’abreviatura o inicial del nom del nen/a i un o els dos llinatges, de manera que sigui fàcil d’identificar i recordar.

Google no deixa obrir un compte a Espanya als menors de 14 anys, cosa que heu de tenir en compte a l’hora d’introduir la data de naixement de l’infant quan estigueu omplint el formulari.

És important posar el correu del pare o la mare en el camp “Tu direcció de correu actual”; d’aquesta manera enviaran a la vostra adreça les claus per recuperar la contrasenya i un avís en cas que algú no autoritzat intenti utilitzar el compte de l’infant.

Per al control parental del compte del nostre fill, hi ha dues opcions:

  • Entrar periòdicament en el seu compte i fer neteja

  • Configurar perquè Google ens reenviï automàticament tot el que vagi arribant.  Ho podem configurar d’aquesta manera: 

configuración de cuenta de gmail

Hem de seleccionar la pestanya “Reenvío y correo POP/IMAP” i seleccionar “Reenviar una copia del correo entrante a…”:

reenvio del correo a nuestra cuenta

Escrivim el correu electrònic del pare o la mare i des d’aquest moment, rebrem qualsevol cosa que rebi el nostre fill o la nostra filla.

Si teniu qualsevol dubte, adreceu-vos al correu electrònic del tutor o tutora del vostre fill/a.


Comments